asdfasdfasdf
STOMIS - STOMatološki Informacioni Sistem je računarski program namenjen za automatizaciju tehnologije rada i poslovanja stomatoloških ordinacija.

Stomis je razvijen 1992. godine pod DOS operativnim sistemom, a prvi put registrovan je 1993. godine. Konceptualno, i DOS verzija i nova .NET verzija, vrlo su slične osim što su nove tehnologije dodale novu vrednost multimedijalnom pristupu i komunikaciji. Stomis ima dva osnovna modula: Pacijenti i Ordinacija.

Sistem se može lako integrisati u postojeće okruženje stomatološke ordinacije prilagođavanjem specifičnom načinu mišljenja stomatologa. Razmišljajući „stomatološki“ i odgovarajući profesionalnim potrebama struke tokom svakodnevnog rada, u STOMISu su automatizovane sve ili skoro sve "papirne" aktivnosti stomatoloških ordinacija.
STOMIS film 1:52

Novosti
Beograd - 11.09.2020.
STOMIS Orto Kraniometrija
Ortodontski karton je obogaćen podrškom za rendgenkraniometriju.Ortodont za manje od jednog minuta obeležava relevantne rendgenkraniometrijske tačke i dobija uglove, rastojanja i odnose rastojanja
.
Dalje>>>

Opis proizvoda
Funkcionalnosti STOMISa su dizajnirane i struktuirane tako da odgovore osnovnoj nameni tj. podršci moderne stomatološke ordinacije. Karton pacijenta, motivacija, saveti,..
Dalje>>>
Podrška
Podrška je od izuzetne važnosti za ispravno funkcionisanje STOMISa i ordinacije kao medicinske i poslovne celine stoga podršci poklanjamo posbnu pažnju.
Dalje>>>

Diskobolos 2005 za zdravstvo