asdfasdfasdf
STOMIS - STOMatološki Informacioni Sistem je računarski program namenjen za automatizaciju tehnologije rada i poslovanja stomatoloških ordinacija.

Stomis je razvijen 1992. godine pod DOS operativnim sistemom, a prvi put registrovan je 1993. godine. Konceptualno, i DOS verzija i nova .NET verzija, vrlo su slične osim što su nove tehnologije dodale novu vrednost multimedijalnom pristupu i komunikaciji. Stomis ima dva osnovna modula: Pacijenti i Ordinacija.

Sistem se može lako integrisati u postojeće okruženje stomatološke ordinacije prilagođavanjem specifičnom načinu mišljenja stomatologa. Razmišljajući „stomatološki“ i odgovarajući profesionalnim potrebama struke tokom svakodnevnog rada, u STOMISu su automatizovane sve ili skoro sve "papirne" aktivnosti stomatoloških ordinacija.
STOMIS film 1:52

Novosti
Srebrenica - 17.10.2018.
STOMIS u Domu zdravlja Sreberenica

U stomatološkoj službi Doma zdravlja Srebrenica implementiran je Stomis i izvršena obuka lekara, sestara i stomatoloških tehničara.

Stomis će se koristiti u sedištu Doma zdravlja u Srebrenici i ambulanti u Skelanima. Veliko je zadovoljstvo donirati Stomis tako posvećenoj, zainteresovanoj i gostoprimljivoj ekipi.


Dalje>>>
Opis proizvoda
Funkcionalnosti STOMISa su dizajnirane i struktuirane tako da odgovore osnovnoj nameni tj. podršci moderne stomatološke ordinacije. Karton pacijenta, motivacija, saveti,..
Dalje>>>
Podrška
Podrška je od izuzetne važnosti za ispravno funkcionisanje STOMISa i ordinacije kao medicinske i poslovne celine stoga podršci poklanjamo posbnu pažnju.
Dalje>>>

Diskobolos 2005 za zdravstvo